Home ProductsFume Extractor Filters

Oil Filter Oil Absorbiing Cotton for Absorb The Oil During Moxibustion or Medical

China Shenzhen New Oxygen Purification Technology Co., Ltd. certification
China Shenzhen New Oxygen Purification Technology Co., Ltd. certification
You guys did a very good job with the last shipment. Thank you!. I appreciate the good service you provide. You are a great person to deal with!!!

—— Tom

Thank you very much for the efficient service. I appreciated hoping we can do a lot more business.

—— Hoang

We are happy with your product. Soon we will order more of your product.

—— Yuksel

I'm Online Chat Now

Oil Filter Oil Absorbiing Cotton for Absorb The Oil During Moxibustion or Medical

Oil Filter Oil Absorbiing Cotton for Absorb The Oil During Moxibustion or Medical
Oil Filter Oil Absorbiing Cotton for Absorb The Oil During Moxibustion or Medical

Large Image :  Oil Filter Oil Absorbiing Cotton for Absorb The Oil During Moxibustion or Medical

Product Details:

Place of Origin: China
Brand Name: Waterun
Certification: CE/ROHS/SGS
Model Number: G06-0003

Payment & Shipping Terms:

Minimum Order Quantity: 1 set
Price: negotiation
Packaging Details: 37x18x9cm/10pcs, 0.30kgs
Delivery Time: 10 working days after received your payment
Payment Terms: T/T, western Union or Paypal
Supply Ability: 1,00000pcs per month
Detailed Product Description
Product Name: Oil Filter Of Fume Extractor Material: Cotton
Application: Absorb Oil And Water Color: White
Size: 37x18x9cm Applicated Fume Extactor: M6001W,M6001DW,M6002W,M6002DW,B1000D
Sale Seperatedly: Yes Lead Time: 3-5 Days
High Light:

fume extractor filter

,

smoke absorber filter

 

Oil Filter Oil Absorbiing Cotton for Absorb the oil during Moxibustion or Medical

 

 

Specifications:

 

Name

Oil Absorbing Cotton

P/N Number G06-0003

Main Function

Suitable for a few oil fumes, The pollutants of steam,absorb oil, water

Be used by

Beaty Fume Extractor (M6001W,M6001DW,M6002W,M6002DW,B1000D)

Color

White

Material

Cotton

 

 

Description:

 

1. Oil Absorbing Cotton Filter is mainly to absorb a small amount of gas , water from the exhaust air.

 

2. To prevent the gas water affect other filters, and then affect the whole purifying efficiency.

 

3. Oil Absorbing Cotton Filter is be used by Beaty Fume Extractor (M6001W,M6001DW,M6002W,M6002DW,B1000D)

 

 

More information for our Fume Extractor:

 

High-efficient Waterun Four-stage absorbing technology

 

1. First stage: preliminary- effect filtering layer, it can efficiently filter over 80 harmful matters large-size duts, smogs and animal hairs.

 

2. Second stage: high-efficient filtering layer, it can filter above 0.3micron granules and ducts.

 

3. Third stage: activated-carbon filtering layer, it can absorb harmful gas like radon gas and toluene.

 

4. Fourth stage: high-efficient filtering layer. It can prevent the secondary pollution of activated carbon powder.

 

 

FQAs:

 

1. What’s the functions for the filters?

 

Answers. 1) Pre-Filter/F8 pre-filter: the large-size pad filter can filter large particles of dust (according the requirement to select pre-filter or F8)

 

2) PP Middle Filter/Fiber glass filter: it filters the middle-size, small size particles bigger powders for prolonging the main filter's life. (according the requirement to select PP middle filter or fiber glass filter,can use both, the efficiency better.)

 

3) Main Filter/Active carbon: it cleans harmful particles and fumes.

 

4) High efficiency filter(combine middle filter and active carbon filter): it can filter about 0.3micron particles and other harmful fumes.

 

2. What’s the advantage compare with ducted exhaust fan?

 

Answer: 1. Many advantages like (1) Clean the air quality (2) energy saving (3) easy installation, flexible remove (4) low cost (5) reduce the incidence of diseases and major diseases, and health is priceless (6) to reduce unpleasant  smell (7) to reduce dust and other harmful substances, and so on.

 

3. What’s the life span of our fume extractor?

 

Answer: Motor lifetime is (continuous working 24 hours) 20,000 hours, consider environmental factors. Usually it can use 4-5 years without any problems.

 

4. The ducts for the fume extractor can be shortened or lengthened?

 

Answer: It can be shortened or lengthened appropriate; but we suggest not more than 1.5meter. For multi-station, the total pipe length should not exceed 10 meters.

 

5. What’s the best distance between the nozzle and the smokes?

 

Answer: The distance to be 5-15cm is the best.

 

6. How long need to to replace the pre-filter, middle filter and the main filter?

 

Answer: 1. Pre-filter : normally needs to replace by 1 months

             2. Middle filter: normally needs to replace by 3 months

             3. Main filter: normally needs to replace by 6 months.

 

7. Bent pipe will affect smoke purify?

 

Answer: Yes, it affect the suction power, it should reduce the bent rate.

 

8. Can our fume extractor completely filtered poison gas?

 

Answer: No, there still no any kind of filter can filter out 100% of poison gas, but you can make a different filter net rate upon request.

 

 

 

Contact Details
Shenzhen New Oxygen Purification Technology Co., Ltd.

Contact Person: Ms.Season Liang

Tel: +8613145850260

Send your inquiry directly to us (0 / 3000)