Home ProductsFume Extractor Accessories

Square Silicon Nozzle of Fume Extractor Accessories Easy Adjustment

Good quality Laser Fume Extractor for sales
Good quality Laser Fume Extractor for sales
You guys did a very good job with the last shipment. Thank you!. I appreciate the good service you provide. You are a great person to deal with!!!

—— Tom

Thank you very much for the efficient service. I appreciated hoping we can do a lot more business.

—— Hoang

We are happy with your product. Soon we will order more of your product.

—— Yuksel

I'm Online Chat Now

Square Silicon Nozzle of Fume Extractor Accessories Easy Adjustment

China Square  Silicon Nozzle of Fume Extractor Accessories Easy Adjustment supplier

Large Image :  Square Silicon Nozzle of Fume Extractor Accessories Easy Adjustment

Product Details:

Place of Origin: China
Brand Name: Waterun
Certification: CE/ROHS/SGS
Model Number: Ducts for Fume extractor

Payment & Shipping Terms:

Minimum Order Quantity: 1 set
Price: negotiation
Packaging Details: 75mm duct 47x40x25cm/2pc, 3.6kgs
Delivery Time: 7 working days after received your payment
Payment Terms: T/T, western Union or Paypal
Supply Ability: 1,000pcs per month
Contact Now
Detailed Product Description
Features: Reduce The Impact Of External Wind On Smoke Product Name: G06-0013
Application: Use With Fume Extractor Together Material: Silicon
Noise: Black Duct Diameter: Dia.50mm,75mm,90mm
Length: 90cm,1.4m Etc Use For Fume Extractor: F6001,F6002,F6001D,F6002D, F2000

 

Square  Silicon Nozzle of Fume Extractor Accessories Easy Adjustment

 

 

Specifications:

 

Name

G06-0014

75mm  duct

50mm tube

Diameter

55mm

75mm

50mm

Application

for fume extractors

F6001/2,1D/2D

 

F6001/2,1D/2D

 

Color

Black

Black

Black

Material

Silicon

PE

PE

Features:

Easy adjustment

Easy adjustment

Diameter can adjustment

 

 

Description:

 

Name: Anti-static windscreen (Fume extractor nozzles)
Material: silicone
Size: Φ75mmΦ150mm
Application: Universal trap bamboo spout, corresponding to the location of the smoke
Functions: sucked fumes, gas from outside wind resistance  

 

Pictures:

 

Square  Silicon Nozzle of Fume Extractor Accessories Easy Adjustment

 

 

FQAS:

 

1. How many different extractor arms that your company have? What’s the standard length? What are commonly used?

 

Answers. We have bamboo type tube, soft tube and bobbin tube; the bamboo tube standard length is 1.4m, bobbin tube is 1.2meter, the soft tube can be  configure according to buyer request. The bamboo tube 75mm is commonly used.

 

2. The ducts for the fume extractor can be shortened or lengthened?

 

Answer: It can be shortened or lengthened appropriate; but we suggest not more than 1.5meter. For multi-station, the total pipe length should not exceed 10 meters.

 

3. What’s the material for the nozzles? Can it use in high temperature? What are their characteristics?

 

Answer: the nozzle material have silicone, acrylic, white iron and aluminum. Silicon material can withstand temperatures up to 400 degrees; the acrylic material good transparency but cannot resist high temperature; iron material cost economy, high temperature resistant, but not poor transparency ; Aluminum material is light weight, high temperature resistant, but price high.

 

4. What’s the best distance between the nozzle and the smokes?

 

Answer: The distance to be 5-15cm is the best.

 

7. Bent pipe will affect smoke purify?

 

Answer: Yes, it affect the suction power, it should reduce the bent rate.

 

8. Is it normal if the tubes gave out a steady buzzing?

 

Answer: It is normal, it caused by the pipeline vibration, try to straighten the bent pipes.

 

9. The diameter of the tubes will effect the results for absorb smokes?

 

Answer: Yes, the smaller diameter, the bigger suction.

 

10. How long needs to clean the tubes?

 

Answer: There’s no limited, it depends on pipeline jam situation to clean.

 

 

Applications:

 

Waterun Technology offer a wide range of volume fume extractor accessories and extractor nozzles. Customers can select the suitable accessories for the fume extractors.

 

 

Competitive Advantage:

 

1. One size nozzles fits to different models of fume extractors.

 

2. There’s many different nozzles for the ducts.

 

3. The same fume extractor can have different Nozzles for selections.

 

Contact Details
Shenzhen New Oxygen Purification Technology Co., Ltd.

Contact Person: Ms.Celine Meng

Send your inquiry directly to us (0 / 3000)