Home ProductsLaser Fume Extractor

F3000D Portable Electric Laser Cutter Fume Extractor Filters Metal Body Structure

China Shenzhen New Oxygen Purification Technology Co., Ltd. certification
China Shenzhen New Oxygen Purification Technology Co., Ltd. certification
You guys did a very good job with the last shipment. Thank you!. I appreciate the good service you provide. You are a great person to deal with!!!

—— Tom

Thank you very much for the efficient service. I appreciated hoping we can do a lot more business.

—— Hoang

We are happy with your product. Soon we will order more of your product.

—— Yuksel

I'm Online Chat Now

F3000D Portable Electric Laser Cutter Fume Extractor Filters Metal Body Structure

F3000D Portable Electric Laser Cutter Fume Extractor Filters Metal Body Structure
F3000D Portable Electric Laser Cutter Fume Extractor Filters Metal Body Structure

Large Image :  F3000D Portable Electric Laser Cutter Fume Extractor Filters Metal Body Structure

Product Details:

Place of Origin: China
Brand Name: Waterun
Certification: CE Certification
Model Number: F3000D

Payment & Shipping Terms:

Minimum Order Quantity: 1 set
Price: negotiation
Packaging Details: 1 set/carton
Delivery Time: 5-7 days
Detailed Product Description
Model: F3000D Power: 350W
Filters: 6 Layers Systemic Flow: 435m3/h
Filtering Efficiency: 0.3μm 99.97% Noise: < 65 DB
Dimensions: 550 X 415 X 920mm Weight: 52.5kg
High Light:

laser air purifier

,

laser fume extraction

 

F3000D Portable Electric Laser Cutter Fume Extractor Filters Metal Body Structure

 

F3000D Portable Electric Laser Cutter Fume Extractor Filters Metal Body Structure 0

F3000D Portable Electric Laser Cutter Fume Extractor Filters Metal Body Structure 1

F3000D Portable Electric Laser Cutter Fume Extractor Filters Metal Body Structure 2F3000D Portable Electric Laser Cutter Fume Extractor Filters Metal Body Structure 3F3000D Portable Electric Laser Cutter Fume Extractor Filters Metal Body Structure 4F3000D Portable Electric Laser Cutter Fume Extractor Filters Metal Body Structure 5

 

Application:

 

 

Solder Fume Extraction for Multi-operators( Max. 6 operators)

Laser Cutting, Laser Marking, Laser Engraving:

Electric Welding, Argon Arc Welding.

 
 

Competitive Advantage:

Our company uses a brushless motor, compare with the ordinary motor, this motor speed is higher, lower noise, it does not require maintenance, but longer product life span. Self-developed impeller, better quality than ordinary plastic impeller, more stable, more powerful suction. The unique tiered filter design, can effectively purify the toxic and harmful substances in the air, such as formaldehyde, benzene, ammonia, radon gas, sulfur dioxide..etc, and use of low cost.


Compared with the products from foreign countries, our products in terms of the effect is almost the same, but the majority of our products are less than USD2000, so our products are cost-effective, and the use of more affordable cost. The products from abroad mainly purify the viruses and bacteria as the main direction of governance. In China not only to purify viruses, bacteria, but also clean harmful smoke pollution. WHO estimates that there are over 200 million people deaths each year due to inhalation of indoor and outdoor air pollution in small particles.

 



FQAs:

1. What’s the functions for the filters?
Answers. 1) Pre-Filter/F8 pre-filter: the large-size pad filter can filter large particles of dust (according the requirement to select pre-filter or F8)
2) PP Middle Filter/Fiber glass filter: it filters the middle-size, small size particles bigger powders for prolonging the main filter's life. (according the requirement to select PP middle filter or fiber glass filter,can use both, the efficiency better.)
3) Main Filter/Active carbon: it cleans harmful particles and fumes.
4) High efficiency filter(combine middle filter and active carbon filter): it can filter about 0.3micron particles and other harmful fumes.

2. What’s the advantage compare with ducted exhaust fan?
Answer: 1. Many advantages like (1) Clean the air quality (2) energy saving (3) easy installation, flexible remove (4) low cost (5) reduce the incidence of diseases and major diseases, and health is priceless (6) to reduce unpleasant smell (7) to reduce dust and other harmful substances, and so on.

3. What’s the life span of our fume extractor?
Answer: Motor lifetime is (continuous working 24 hours) 20,000 hours, consider environmental factors. Usually it can use 4-5 years without any problems.

4. The ducts for the fume extractor can be shortened or lengthened?
Answer: It can be shortened or lengthened appropriate; but we suggest not more than 1.5meter. For multi-station, the total pipe length should not exceed 10 meters.

5. What’s the best distance between the nozzle and the smokes?
Answer: The distance to be 5-15cm is the best.

6. How long need to to replace the pre-filter, middle filter and the main filter?
Answer: 1. Pre-filter : normally needs to replace by 1 months
2. Middle filter: normally needs to replace by 3 months
3. Main filter: normally needs to replace by 6 months.

7. Bent pipe will affect smoke purify?
Answer: Yes, it affect the suction power, it should reduce the bent rate.

8. Can our fume extractor completely filtered poison gas?
Answer: No, there still no any kind of filter can filter out 100% of poison gas, but you can make a different filter net rate upon request.

 

 

 

Contact Details
Shenzhen New Oxygen Purification Technology Co., Ltd.

Contact Person: Ms.Lucy Xu

Tel: +8613025643757

Send your inquiry directly to us (0 / 3000)