Home ProductsSolder Fume Extractor

Electric welding smoke benchtop solder fume extractor laser carving

China Shenzhen New Oxygen Purification Technology Co., Ltd. certification
China Shenzhen New Oxygen Purification Technology Co., Ltd. certification
You guys did a very good job with the last shipment. Thank you!. I appreciate the good service you provide. You are a great person to deal with!!!

—— Tom

Thank you very much for the efficient service. I appreciated hoping we can do a lot more business.

—— Hoang

We are happy with your product. Soon we will order more of your product.

—— Yuksel

I'm Online Chat Now

Electric welding smoke benchtop solder fume extractor laser carving

Electric welding smoke benchtop solder fume extractor laser carving
Electric welding smoke benchtop solder fume extractor laser carving

Large Image :  Electric welding smoke benchtop solder fume extractor laser carving

Product Details:

Place of Origin: China
Brand Name: Waterun
Certification: CE/ROHS/SGS
Model Number: F6002D

Payment & Shipping Terms:

Minimum Order Quantity: 1 set
Price: negotiation
Packaging Details: 52x35x54cm/set, 15kgs
Delivery Time: 10 working days after received your payment
Payment Terms: T/T, western Union or Paypal
Supply Ability: 1,000pcs per month
Detailed Product Description
Product Name: Solder Fume Extractor Application: Solder Fume Removal
Filter: Pre-filter, Middle Filter, Hepa Filter Power: 200W
Length Of Duct: Dia.75mm X 1.4m Weight: 13kg
Systemic Flow: 2 X 150m3/h Filtering Efficiency: 0.3micron 99.97%
High Light:

soldering fumes extractor

,

solder smoke absorber

 

Electric welding smoke benchtop solder fume extractor laser carving


 
Specifications:

 

Model Number:

F6002D

Filters Quantity:

pre-filter 5pcs, middle filter 1pc, main filter 1pc

Voltage

110-220V

Power 200W

Systemic Flow:

2 x 150m3/h

Air Velocity:

2 x 11m/s

Filtering Efficiency:

0.3micron 99.97%

Length of Duct:

Dia.75mm x 1.4m

Noise:

Less than 60db

Dimensions(mm)

420x245x400

Net weight

13kgs

Application Solder fume removal

 

Electric welding smoke benchtop solder fume extractor laser carving 0

 

welding fume extractor

 

Portable Welding Fume Extractor

 

1. Compact conformation

 Welding Fume Extractor is compact and small size, which is convenient to operate.

 

2. Variable air volume

 Welding Fume Extractor uses the PWM governor system, the airflow is variable. and it is practical

, convenient and energy-saving.

 

3. High filtering efficiency

      Adopting filter cartridge filter, the filter with high efficient PTFE layer has a high level of filtration 

efficiency (0.3-0.5micron) dust, and filtration degree above 99.9%.

 

4. Flexible suction

    The suction is flexible and it can rotate in 360.

 

5.  Convenient to clean

    Welding Fume Extractor sets the cleaning hole, so it is more convenient to clean the dust and 

collection bin. In addition, the product can equip automatic reverse jet device.

 

Main features of Fume Extractor:

When temperature is above 60-80 degree, the machine will alert automatically or power off.

The filter will alert when the tube of machine block off.

 

Facility Characteristics

 

Metal Plate case;

♦ Universal exhaust arm;
♦ Dust hood(with air flow control valve);
♦ Fire barrier;
♦ Flame retardant HEPA cartridge;
♦ Clean room;
♦ Ash drawer;
♦ Glass down;
♦ Castors with brake;
♦ Blower & Electronic Control Panel, etc.

 
FQAs:
 
1. What’s the functions for the filters?
Answers. 1) Pre-Filter/F8 pre-filter: the large-size pad filter can filter large particles of dust (according the requirement to select pre-filter or F8)
2) PP Middle Filter/Fiber glass filter: it filters the middle-size, small size particles bigger powders for prolonging the main filter's life. (according the requirement to select PP middle filter or fiber glass filter,can use both, the efficiency better.)
3) Main Filter/Active carbon: it cleans harmful particles and fumes.
4) High efficiency filter(combine middle filter and active carbon filter): it can filter about 0.3micron particles and other harmful fumes.
 
2. What’s the advantage compare with ducted exhaust fan?
Answer: 1. Many advantages like (1) Clean the air quality (2) energy saving (3) easy installation, flexible remove (4) low cost (5) reduce the incidence of diseases and major diseases, and health is priceless (6) to reduce unpleasant  smell (7) to reduce dust and other harmful substances, and so on.
 
3. What’s the life span of our fume extractor?
Answer: Motor lifetime is (continuous working 24 hours) 20,000 hours, consider environmental factors. Usually it can use 4-5 years without any problems.
 
4. The ducts for the fume extractor can be shortened or lengthened?
Answer: It can be shortened or lengthened appropriate; but we suggest not more than 1.5meter. For multi-station, the total pipe length should not exceed 10 meters.
 
5. What’s the best distance between the nozzle and the smokes?
Answer: The distance to be 5-15cm is the best.
 
6. How long need to to replace the pre-filter, middle filter and the main filter?
Answer: 1. Pre-filter : normally needs to replace by 1 months
             2. Middle filter: normally needs to replace by 3 months
             3. Main filter: normally needs to replace by 6 months.
 
7. Bent pipe will affect smoke purify?
Answer: Yes, it affect the suction power, it should reduce the bent rate.
 
8. Can our fume extractor completely filtered poison gas?
Answer: No, there still no any kind of filter can filter out 100% of poison gas, but you can make a different filter net rate upon request.

Contact Details
Shenzhen New Oxygen Purification Technology Co., Ltd.

Contact Person: Ms.Lucy Xu

Tel: +8613025643757

Send your inquiry directly to us (0 / 3000)